Tuesday, 13 December 2011

ME AND THE THEORY OF MUSICS PERFORMING AT PEKA DINNER/STANDING COCKTAIL

Ahad lepas, aku perform dengan student2 class theory of structures aku, hence the name of the band "Theory of Musics" (tp aku yg bagi nama ni..haha). The band consists of Syafiq (Kacu- Drummer), Farhan (Pa'an - Guitar), Faiz (Phea - Bassist) and Tuan Kamaruzzaman (vocal).

Kitorang perform untuk PEKA's Dinnner/Standing Cocktail which was held at Good Hope Hotel (PEKA stands for Persatuan Kejuruteraan Awam). FYI, I was the President of Peka in 1997 and was the Advisor of Peka until last year (terminated without any notice..hahaha). We played two songs both originally written; the first one was KEMBALI (lyrics written by Lynn, my wife) and the second one was GIVE ME YOUR LOVE. There was also special performance by the nation famous alternative band, STATIK (diorg ni budak Skudai rupanya).

Herein, I would like to express my gratitude to PEKA committee, past and present especially the Presidents, past and present (Arif, Ryo and Franklin) for inviting me and the Theory of Musics to perform that night. A special thanks also to STATIK yang sudi hadir tanpa bayaran untuk menghiburkan kami warga PEKA. Thanks a lot STATIK.

Below are three video clips for you to watch. The first one is KEMBALI which lyrics are immediately given beneath, the second one is GIVE ME YOUR LOVE (for the lyrics please click HERE) and the third one a clip of STATIK playing their number CHERITA KITA

CLIP 1: KEMBALI (written by Dr Airil and his wife, Halinawati)
video

Setelah puas kau berjalan
Dan apabila tiba masanya
Kau berada di hujung jalan
Dan apabila tiada apa di hujungnya

Oh kembalilah
Kerana ku di sini
Akan tetap di sini
Menanti mu
Oh kembalilah
Kembali pada ku

Setiap langkah kau kembali
Jangan ada yang kau sesali
Kerna setiap yang kau lalui
Pasti ada yang mengingati  

CLIP 2: GIVE ME YOUR LOVE (click HERE for lyrics)
video

CLIP 3: CHERITA KITA (by STATIK)
video

3 comments:

MFTAQIYUDDIN said...

Salam Dr.

Wow. Apa kelengkapan digunakan? Buat soundcheck?

Dulu saya ada juga buat persembahan masa di USM. Walau tak berapa lengkap tapi seronok dan puas.

Dr. Ben said...

aku pernah riki budak2 UTP nak perform tapi semua musical taste "tak kena" hahaha

Airilsametok said...

MFTAQIYUDDIN: x de apenye kelengkapan, bedal apa yg ade je. Sound check? haha...amature punye soundcheck, pulas2 volume..tu je haha

Dr. Ben: taste ko tinggi bro, aku pun kalo ko ajak jam aku tolak..segan oo