Friday, 13 January 2012

NEW SONG: GONNA LEAVE YOU TONITE

Macam aku pernah cerita sebelum ni, waktu kitorang di UK, disebabkan London terlalu mahal, family aku stay di Nottingham dan aku basically jadi weekend husband, balik rumah bila hujung minggu sebab jarak Nottingham dengan London dalam 130 batu (macam dari Ipoh ke KL). Yang menyayatkan hati aku waktu tu ialah bila tiap kali aku nak ke London, anak aku Nuha yang waktu tu umur dalam 2 tahun lebih  akan nangis bila aku nak tinggal kat dia. During that difficult time, aku wrote this song for her and of course for Lynn, Haziq, Hasya and Binish too (Binish baru lahir sangat waktu tu) for their sacrifices in getting through the hardest time of our life. Alhamdullillah sekarang ni kitorang dah tak perlu berpisah lagi. Below is the video clip of the song which I have recorded just now for your listening which lyrics are given beneath the video clip.
On why I suddenly recorded it and made it as an entry to this blog, sebab tadi baru je diorang ingatkan aku about the song dalam kereta. I hope you guys can enjoy it too.
video
GONNA LEAVE YOU TONITE (written by Dr Airil Sametok)

Gonna leave you tonite
But I promise I’ll be back again
Please don’t cry tonite
Because we’re gonna see each other again

I’m gonna leave you
I have to leave you
It’s not that I want to
But this I have to do

(Chorus)
But I’ll be home in no time
Then we’ll all be alright

So take care tonite
In a minute I’ll be gone
Pull yourself together
Because I need you to be strong
I’m gonna miss you
Thinking of you
Dream about you
I’ll be praying for you

(Bridge)
You don’t have to watch me go
You don’t have to shed your tears
Because you know that I’ll be home
And you know I’m always near
In your heart

(Chorus)
And I’ll be home in no time
Then we’ll all be alright (3x)

2 comments:

MFTAQIYUDDIN said...

Salam Dr

Boh kord sekali la Dr

Airilsametok said...

MFTAQIYUDDIN, nak boh chords gak ke..x yah le kot sebb boleh nampak kt vid tu..hehe